Premium Blackjack

Premium Blackjack is een multi hand Blackjack variant. Dat wil zeggen dat je tot 5 kaarthanden tegelijkertijd kunt spelen. Lastig? Zie het meer als een uitdaging om Premium Blackjack te spelen. Het vergt wel enige concentratie als je Premium Blackjack spelen gaat. Zeker als je met alle kaarthanden tegelijkertijd speelt. Maar dat maakt het spelen van deze Blackjack variant wel bijzonder aantrekkelijk.

Premium Blackjack spelen

Premium Blackjack

Premium Blackjack is Blackjack spelen met een paar bijzonderheden. Niet dat er veel verandert aan de spelregels maar er zijn wel een paar dingen die je moet weten. Dat zijn de extra weddenschappen die je aan de Blackjack tafel kunt plaatsen. Een side bet vindt je natuurlijk op meerdere Blackjack tafels. Maar meerdere side bets aan een tafel vindt je niet zo gauw. Premium Blackjack is daar wel apart in. Dat maakt het Blackjack spelen van deze Blackjack versie interessant.

Blackjack spelen

Juist de heel veel verschillende versies van het spel maakt Blackjack spelen nou net zo leuk. De afwisseling in spellen houdt het spel leuk. Voor iedere speler is er wel een versie die zijn of haar favoriet Blackjack spel is. Dat is ook bij Premium Blackjack zo. De Dealer speelt altijd tot hij 17 of meer punten heeft. Dat is bij heel veel Blackjack spellen zo. Ook hier. Kaarten splitsen kent ook iedere Blackjack variant. Echter bij Premium Blackjack is het zo dat als je twee Azen gaat splitsen je telkens maar één kaart ontvangt bij elke Aas. Houdt daar rekening mee.

Extra weddenschappen

Het bijzondere aan Premium Blackjack is dat het meerdere extra weddenschappen aan de speeltafel kent. Bij een van de side bets wordt Blackjack zelfs gecombineerd met het Poker spel. Er is sprake van Flush, Straight Flush en Three of a Kind. Voor de Pokerspelers zijn dat bekende termen. Ben je echter hier niet mee bekend dan gebruik de Help functie. Hier wordt precies uitgelegd hoe de vork in de steel zit. Je moet immers een extra inzet bij elke side bet doen. Dan is het belangrijk dat je weet hoe dit gespeeld wordt.

Meer side Bets

Maar er zijn meer side bets mogelijk. Zo kun je ook op 21+3 weddenschap geld inzetten. En op de Dealers Pair. Bij alle side bets is het belangrijk van te voren naar de winnende combinaties in de Help functie te kijken. Premium Blackjack spelen is juist een aparte manier van Blackjack spelen door de combinaties van de extra weddenschappen. Die zijn op zich niet moeilijk als je de regels hiervoor even doorneemt. Maar dit maakt het spelen van Premium Blackjack wel heel apart. Ook op je mobiel of tablet.

Blackjack Tip