Blackjack Super 7

Blackjack Super 7 is een van de Blackjack versies waarin in het spel een side bet is verwerkt. Blackjack spelen wordt door deze toevoeging anders. Nu gok je niet alleen dat je betere kaarten krijgt dan de Dealer. Bij Blackjack Super 7 gok je er ook op dat de eerste kaart die je van dealer krijgt  een zeven is. Is dat zo dan krijg je een zelfs een mooie uitbetaling. Heel veel spelers vinden de mogelijkheid om een extra weddenschap af te sluiten heel aantrekkelijk. Dit soort extraatjes in een Blackjack spel wordt door hen op prijs gesteld. Deze Blackjack spellen zijn dan ook populair onder die spelers.

Blackjack Super 7

Blackjack Super 7

Blackjack Super 7 is natuurlijk een gewoon Blackjack spel. Met de standaard Blackjack regels. Wat dit spel anders maakt is de kans om een extra weddenschap af te sluiten bij het spelen van Blackjack. Er zijn Blackjack spellen waar een extra winstmogelijkheid in verwerkt is. Maar bij Blackjack Super 7 is dit een echte side bet. Het is echt een extra weddenschap waar je ook een inzet voor moet doen. Bij Blackjack Super 7 zie je naast het vak waarin je jouw inzet plaats ook een extra vak. Daar staat een grote 7 in. Het kan dus niet missen waar je jouw side bet mag plaatsen aan de Blackjack tafel. De regel voor de side Bet bij Blackjack Super 7 is heel simpel. Is de eerste kaart die je van de Dealer krijgt een 7 dan heb je deze weddenschap gewonnen.

Super 7

De Blackjack Super 7 side bet kent mooie uitbetalingen. Bij de eerste kaart is dit al 3 keer je inzet. Is de tweede kaart dan ook nog een 7 dan wordt de hoogte van de uitbetaling nog hoger. De uitbetalingen lopen op tot 5000 keer de inzet. De reden hiervan is dat de kans dat je de benodigde kaarthanden krijgt heel klein is. En wil je de side bet plaatsen dan moet je telkens een inzet doen. Is het dan verstandig om deze side bet te plaatsen? Het hangt hoe jij als speler er tegenaan kijkt. Je mag voor je zelf de afweging maken of het de moeite waard is. De uitbetalingen zijn in ieder geval de moeite waard.

Voor en tegen

Blackjack spelen is gewoon leuk. En natuurlijk kun je bij Blackjack Super 7 gewoon Blackjack spelen. Je hoeft de extra weddenschap niet af te sluiten. Maar het kan wel. Houdt er wel rekening mee als je de side bet wilt gebruiken je telkens een extra inzet moet doen.  Het is telkens een blinde gok. Maar de uitbetaling is dan wel weer heel mooi.

Blackjack Tip